Scandalul traseiştilor din PSD Buzău: senatorul Victor Mocanu a negociat şi cu partidul lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Marin, candidatul Mişcării Populare la funcţia de primar al municipiului Buzău, confirmă informaţiile potrivit cărora senatorul PSD Victor Mocanu a intenţionat să treacă în tabăra popularilor şi chiar să preia frâiele organizaţiei. Într-o conferinţă de presă, Marin a declarat că la nivel central iniţiativa a fost respinsă, astfel că fostul şef al Consiliului Judeţean nu va intra în Mişcarea Populară.

Marţi seară, după şedinţa furtunoasă din PNL Buzău în care au fost invitaţi fostul preşedinte al PSD Buzău, ex-senatorul Ion Vasile şi deputatul Adrian Mocanu, au apărut zvonuri conform cărora senatorul Victor Mocanu, fost preşedinte CJ Buzău se orienteze către PMP în perspectiva viitoarelor alegeri locale.

Demersul politicianului a fost sortit eşecului, după cum a ţinut să precizeze Ion Marin într-o conferinţă de presă. 

„Victor Mocanu nu vine la Mişcarea Populară. Am luat legătura cu conducerea centrală a partidului, mi-au confirmat propunerea de a prelua organizaţia noastră însă acest lucru nu s-a acceptat. Într-o discuţie particulară cu domnul Traian Băsescu s-a confirmat că domnul Victor Mocanu nu vine la PMP şi nici altcineva de la alte partide polititice care nu-şi mai găseşte locul în acele partide”, a declarat Ion Marin.

Sâmbătă, în prezenţa lui Traian Băsescu, PMP Buzău îşi va lansa un număr de 41 de candidaţi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite