Poliţist anchetat disciplinar după ce a mers în uniformă la o prostituată şi a pretins „servicii gratuite”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Este anchetă în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, după ce un agent a vrut să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată fără să plătească. Poliţistul s-a folosit de uniformă pentru a-şi atinge scopul, însă femeia a chemat în ajutor „nişte priteni” şi de acolo a început scandalul.

Agentul Mihai N., în vârstă de 36 de ani, a mers la domiciliul tinerei respective însoţit de un prieten, în vârstă de 19 ani, care s-a recomandat a fi tot poliţist.

Întâmplarea a avut loc în noaptea dintre 12 şi 13 decembrie, atunci când poliţiştul a ieşit din tură şi urma să vină acasă, în Buzău. 

Odată ajuns în oraş, acesta s-a dus direct la domiciliul unei tinere de 19 ani, pentru a întreţine cu aceasta relaţii sexuale contra cost. 

Agentul era însoţit şi de un tânăr de 19 ani, care s-a recomandat a fi tot poliţişt. Pentru că a refuzat să plătească pentru serviciile sexuale, tânăra şi-a chemat în ajutor doi prieteni. 

Între cei patru a început un scandal, iar în cele din urmă tânăra a sunat la 112.

„Urmare apelului au fost demarate de îndată verificări pentru clarificarea situaţiei semnalate şi luarea măsurilor legale ce se impun. Apelanta a precizat că unul dintre bărbaţi ar purta haine cu însemne poliţieneşti, bănuind că ar fi poliţist”, a declarat agent Cornelia Stroe, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Colegii agentului l-au testat pe acesta cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Acum, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău este o achetă internă în ceea ce îl priveşte pe poliţist, iar prietenul lui, tânărul de 19 ani, este cercetat pentru uzurparea de calităţi oficiale.

Poliţistul a fost încadrat la IPJ Buzău în anul 2016, din sursă externă. El nu a mai fost cercetat disciplinar până în prezent.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri