Poliţia Locală face ordine printre comercianţii stradali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
comercianti

O acţiune a Poliţiei Locale desfăşurată marţi pe strada Transilvaniei, din municipiul Buzău, le-a dat planurile peste cap unor comercianţi dornici să-şi umple buzunarele în mod ilegal. În numai câteva ore, poliţiştii au amendat 11 comercianţi care vindeau produse de sezon pe domeniul public, fără a deţine autorizaţie în acest sens.

Poliţiştii locali au descins marţi pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău, loc unde comercianţii vând pe domeniul public produse de sezon. Oamenii legii au constatat că, pe o parte şi pe alta, strada era înţesată de comercianţi care îşi vindeau în mod ilegal produsele.

Astfel, 11 comercianţi au fost sanctionaţi pentru că nu au respectat prevederile Hotărârii Consiliului Local Buzău. Amenzile se ridică la 2125 lei.

Pentru a avea dreptul de a vinde produse pe domeniul public, comerciaţii trebuie să deţină un acord de teren eliberat de Primăriei, potrivit unei hotârâri a Consiliului Local Buzău. Poliţiştii locali spun că vor desfăşura astfel de acţiuni pe raza municipiului Buzău şi în perioada următoare. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite