Doi copii au spart sediul unei firme, după care au vrut să dea foc imobilului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Sediul unei firmei din municipiul Buzău a fost spart de doi copii, zilele trecute. Ei au furat mai multe bunuri, între care şi o bicicletă, după care au încercat incendierea imobilului.

Proprietarul păgubit a postat pe Facebook câteva videoclipuri care surprind spargerea produsă de băieţii care nu par a avea mai mult de 12 ani.

Într-unul dintre filmuleţe se poate observa cum minorii forţează încuietoarea uşii principale însă, după câteva momente, realizează că şansele sunt foarte mici.

Copiii nu renunţă şi îşi îndreaptă atenţia către poarta de intrare a autoturismelor. Deşi era încuiată, cei doi reuşesc să îşi introducă mâinile printre gratii şi să tragă zăvorul, după care fug.

Se întorc după câteva zeci de minute, iar camerele de supraveghere îi surprind pe cei doi furând o bicicletă.

Cei doi copii nu au realizat gravitatea faptei, dovadă în acest sens fiind numele scrise de ei pe carcasa unei imprimante găsite în interiorul societăţii comerciale. 

Proprietarul a scris pe Facebook un mesaj adresat părinţilor celor doi mici spărgători, prin care le cere să îl contacteze pentru a soluţiona incidentul.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite