Doi buzoieni au câștigat concursul “Tu ce ai face?” lansat de Victor Mocanu pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Mocanu
Victor Mocanu

Joi au fost stabiliţi căştigătorii concursului pe care Victor Mocanu, candidat independent la președinția Consiliului Județean,  l-a lansat în urmă cu câteva săptămâni pe Facebook. La acea vreme, preşedintele CJ i-a provocat pe buzoieni să spună ce proiecte ar demara în judeţ.

În urma propunerilor au fost desemnaţi doi câştigători, Amalia Elena şi Dascălu Marian. “Am decis să selectez doi câştigători pentru că ideile lor sunt foarte bune, ele vor avea reprezentare în programul pe care îl voi propune buzoienilor pentru perioada 2012 – 2016. Amalia Elena mi-a propus o modernizare a Pieţei Centrale, care să asigure o climatizare optimă atât pe timp de vară, cât şi pe timp de iarnă. Dascălu Marian mi-a propus, înainte să aduc în atenţia publicului acest subiect, reabilitarea Podului de la Vadu Paşii. Alături de alţi buzoieni care mi-au cerut să fac tot posibilul pentru realizarea acestui obiectiv foarte important pentru 20.000 de buzoieni, Dascălu Marian m-a ajutat să identific unul dintre cele mai importante proiecte pentru perioada imediat următoare”, a spus Victor MOcanu.

Cei doi câştigători au fost invitaţi de preşedintele Cj la biroul personal atât pentru a primi detalii despre premiu, cât şi pentru o discuţie aplicată cu privire la dezvoltarea judeţului.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite