Dansatorii buzoieni au ocupat primele trepte ale podiumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două perechi de dansatori de la Clubul Alegretto, au participat zilele trecute la Competiţia Naţională de Dans Sportiv "Cupa Pygmalion" 2010 Bucuresti. Rezultatele obţinute spun totul despre evoluţia celor două perechi la acest concurs: trei finale cu o medalie de aur şi două medalii de argint.

Câştigătorii competiţiei la Clasa Hobby 6-11 ani, competiţie la care au concurat 36 perechi, Ortopelea Ştefan Georgian şi Petre Alexandra Cătălina, au ocupat locul I cu medalie cu aur.

Dublu medaliata cu argint, perechea Frăţilă Costin şi Teodorescu Ştefania au concurat la Open Basic Latino şi Open Basic Standard 12-13 ani, la ambele competiţii ocupând locul II. În perioada 23 aprilie - 25 aprilie 2010, perechile de la grupa de performanţă a Clubului Alegretto vor participa la un seminar de dans sportiv, organizat de Clubul Imperial la Iaşi.

Este o şansă deosebită pentru sportivii buzoieni, care vor lua informaţiile legate de tehnica figurilor de Open Basic, atât la dansurile Standard cât şi la dansurile Latino Americane de la vicecampionul mondial la profesionisti, Alberto Pregnolato, antrenor de bază a multor perechi de dansatori la nivel mondial, precum Maurizio Vescovo şi Melinda Torokgyorgy, campioni mondiali 2007 Latino.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite