Buzău: Cum s-a transformat patinoarul în salon de nunţi pentru VIP-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul s-a transformat în salon de nunţi
Patinoarul s-a transformat în salon de nunţi

Nunta fiului preşedintelui CJ Buzău, baronul local Victor Mocanu transformă patinoarul din Buzău în salon de nunţi pentru a doua oară.  Prima dată s-a întâmplat anul trecut, când a fost închiriat de un om de afaceri local. De data aceasta, pentru nunta anului, familiile mirilor au plătit o chirie de 6.000 de lei.

În urma unui parteneriat public-privat încheiat cu Primăria Buzău, compania ElcarGid a demarat în luna  martie a anului 2007 un proiect de reabilitare şi repunere în funcţiune a Patinoarului din Buzău.

Municipalitatea a pus la dispoziţie terenul şi a promis să subvenţioneze biletele pentru elevi, în timp ce firma ElcarGid s-a obligat să investească în echipamente de ultimă generaţie pentru reamenajarea la standarde europene a unei baze sportive şi de agrement. 

În extrasezon  aici funcţionează un teren artificial de fotbal care se închiriază cu 80 de lei pe oră precum şi o zonă de agrement pentru copii.

Arena mai este amenajată şi pentru spectacolele artistice organizate la evenimentele de 1 Decembrie, Crăciun, Revelion, Valentine's Day, 1 Martie şi 8 Martie.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite