Vizite ghidate în Muzeul Naţional de Artă al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul unui bilet întreg este 20 de lei FOTO MNAR
Preţul unui bilet întreg este 20 de lei FOTO MNAR

Muzeul Naţional de Artă al României organizează o serie de vizite ghidate în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal (Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor), care au loc în al treilea weekend din fiecare lună. Preţul unui bilet întreg costă 20 de lei.

În această lună vizitele vor avea loc astfel: sâmbătă, 18 octombrie, şi duminică, 19 octombrie, de la orele 11.30, 14.00 şi 16.30
Începând din luna mai a acestui an, participarea la tururile ghidate nu mai necesită o programare prealabila. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu 30 de minute înainte la casa de bilete de la parterul Galeriei Naţionale pentru achiziţionarea biletelor de acces. Participarea se face în limita locurilor disponibile.

Cu acest prilej poate fi vizitată şi expoziţia Fragmente de memorie - Portrete Regale. Palatul Regal, care îşi propune să reconstituie momente din istoria familiei regale (în anexa Sălii Tronului) şi a Palatului Regal (în anexa Sufrageriei Regale). Fotografii de epocă, planuri ale clădirii, piese de mobilier, portrete regale şi obiecte disparate ajunse până la noi sunt astăzi expuse în calitatea lor de supravieţuitori ai unor vremuri apuse.

Fiecare vizită durează aproximativ o oră, iar preţul unui bilet întreg este 20 de lei, în timp ce pensionarii trebuie să scoată din buzunar cu 10 lei mai puţin. Studenţii şi elevii trebuie să plătească 5 lei pentru un bilet. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite