Trafic închis timp de două nopţi, la pasajul Olteniţa, pe sensul Centura Capitalei - DN 4, pentru lucrări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativă Shutterstock (Arhivă)
Foto ilustrativă Shutterstock (Arhivă)

Traficul rutier va fi oprit, timp de două nopţi, începând de luni, la pasajul Olteniţa, pe sensul de deplasare Centura Bucureşti-DN 4, pentru lucrări, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Luni, 20.06.2022, se închide traficul rutier pentru două nopţi (20.06.2022-22.06.2022), pe sensul de deplasare DN CB – DN 4 (Popeşti Leordeni/Bucureşti), la pasajul Olteniţa, în intervalul orar 22:00 – 05:00, pentru execuţia lucrărilor de montare a tablierului metalic", a transmis CNAIR.

Lucrările fac parte din contractul privind lărgirea la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucureşti Sud între A2, km. 23+600 şi A1, km. 55+520 – Lot 1: Amenajare nod rutier DN CB – DN 4 (Olteniţa) km. 29+500 – km. 33+190.

"Semnalizarea lucrărilor care se execută pe drumurile publice este obligatorie, potrivit actelor normative în vigoare. Această operaţiune este însoţită pe timpul nopţii de lămpi cu lumină galbenă intermitentă sau în cascadă şi se efectuează de către antreprenor, cu avizul poliţiei rutiere, astfel încât aceasta să asigure deplasarea în siguranţă a tuturor participanţilor la trafic, conform reglementărilor în vigoare. La finalizarea lucrărilor, antreprenorul are obligaţia să demonteze semnalizarea rutieră temporară de pe sectorul de drum afectat de lucrări, şi să aducă semnalizarea la starea iniţială", a menţionat CNAIR.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite