Poliţia a propus neînceperea urmăririi penale pe numele lui Cristian Tabără

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au propus neînceperea urmăririi penale în cazul realizatorului TV Cristian Tabără, acuzat de fiica fostei sale iubite de agresiune sexuală. Oamenii legii spun că această decizie a fost luată după ce au fost audiate toate persoanele implicate, transmite Mediafax.

VIDEO + FOTO O orădeancă se căsătoreşte sâmbătă cu omul de televiziune Cristian Tabără

După ce au fost audiaţi toţi cei implicaţi în acest caz, poliţiştii au decis neînceperea urmăririi penale (NUP), propunerea lor fiind înaintată Parchetului. Acesta  va da o propunere fie de admitere, fie de respingere, au declarat, joi, pentru Mediafax surse judiciare.

Cristian Tabără a fost audiat la Secţia 9 Poliţie Bucureşti în legătură cu acuzaţia conform căreia ar fi abuzat de o adolescentă de 12 ani, fiica fostei sale iubite. Tabără a negat toate acuzaţiile care i s-au adus.

Atât fata de 12 ani cât şi mama sa au fost audiate de poliţişti. Potrivit lui Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, minora a relatat în detaliu cum realizatorul TV ar fi abuzat de ea, pe vremea când mama sa şi Tabără formau un cuplu.

NUP-ul dat astăzi de poliţişti urmează a fi aprobat sau respins de procurori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite