Nostalgie de studenţie. Se închide clubul Piranha şi răsare un bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Club Piranha FOTO Facebook
Club Piranha FOTO Facebook

Clubul şi terasa Piranha din Regie, un loc cunoscut şi iubit de studenţi, se vor închide pe 9 februarie, după ce proprietarul, Cătălin Coman, a vândut restaurantul. Pe teren va fi construit un bloc de locuinţe, scrie wall-street.ro.

Piranha este descris pe site ca fiind „cea mai mare şi verde terasă din Bucureşti, care are posibilitatea de a găzdui peste 800 de persoane. Cele peste 150 de mese sunt înconjurate de copaci de tot felul, iarbă şi flori. Şi, bineînţeles, că nu degeaba i se spune Piranha – în ochiul de apă sunt «cazaţi», printre nuferi, furioşii de apă dulce. Pe malul unde ne instalăm comod se uită lung la noi o gâscă pestriţă, papagali, iguane, porumbei, câini Amstaff şi pisici“.

Potrivit unor surse din piaţă citate de wall-street.ro, cumpărătorul terenului ar fi compania Exigent Development, controlată de Alin Niculae, unul dintre cei mai activi dezvoltatori din Sectorul 6 al Capitalei.

În locul clubului deschis în anii ’90 se va înălţa o clădire de locuinţe, similară celor din zonă, precizează sursa citată.

Închiderea terasei a fost anunţată şi pe pagina de Facebook a clubului Piranha.

„Data de 8 februarie 2020 marchează încheierea primului capitol al Clubului Piranha.

Ne bucurăm că alături de dumneavoastră am trăit mii de poveşti, am gravat în memoriile noastre sute de amintiri, ne-am bucurat împreună la reuşite şi ne-am consolat la eşecuri.

25 de ani de magie.

Vă mulţumim!”, arată un mesaj publicat de Club Piranha.

Mesajul lasă însă şi o urmă de optimism: „Cât de curând vom începe un nou capitol!”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite