FOTO Cum s-au băgat bulgarii în fotografia oficială a lui Jon Bon Jovi de la Bucureşti? Vezi ce a postat rockerul pe Facebook după concertul de aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după concertul de aseară, Jon Bon Jovi a postat pe Facebook o fotografie şi un mesaj în care le mulţumeşte fanilor români. Din poză reiese însă mesajul: „Bulgaria loves you!".

FOTOGALERIE BON JOVI Petrecere în stil american cu 50.000 de fani

„Astăzi am avut oportunitatea remarcabilă de a cânta în România pentru prima dată...în istorie! Vă mulţumim, fani, că ne-aţi primit! A fost un show incredibil şi în mod cert a meritat aşteptarea! Aţi fost uimitori!", a scris Jon Bon Jovi pe pagina oficială de Facebook imediat după ce s-a încheiat concertul.

Lângă mesaj, fotograful oficial al turnelui, David Bergman, a postat o fotografie care îl surprinde pe rocker în faţa mulţimii de fani români adunaţi la concertul din faţa Casei Poporului.

Deşi concertul s-a ţinut la Bucureşti, din mulţime ies însă în evidenţă o serie de pancarte pe care scrie „Bulgaria loves you!"

"O frumoasă poză din concertul de la Bucureşti! Dacă ne uităm mai bine însă, ce vedem pe plăcuţele din public? "BULGARIA LOVES YOU!" Au reușit şi de data asta!", a comentat, amar, cântăreţul Gabriel Cotabiţă pe profilul săude Facebook.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite