Concursul Miss Bucureşti şi-a deschis porţile pentru tinere: ce probe trebuie să treacă aspirantele la coroniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerele se pot înscrie până joi în concurs FOTO Adevărul
Tinerele se pot înscrie până joi în concurs FOTO Adevărul

Înscrierile pentru concursul de frumuseţe Miss Bucureşti au început, iar perioada în care tinerele se pot înregistra durează patru zile. Vineri, când înscrierile vor fi încheiate, va începe o nouă etapă a concursului, preselecţia, care se va desfăşura în club Princess, între orele 14.00-18.00.

Fetele care vor fi acceptate în concurs vor susţine mai multor probe, printre care una de aspect general şi o altă probă care urmăreşte atitudinea concurentelor.

Pe lângă acestea, telegenia, fotogenia, mersul scenic şi interviul sunt alte patru probe de foc cărora aspirantele la titlul de Miss Bucureşti vor trebui să le facă faţă. Din cadrul concursului nu va lipsi nici proba costumelor de baie, probă care de obicei face deliciul publicului.

La finalul competiţiei, juriul va acorda şase titluri: Miss Bucureşti 2013, 1st Runner up, 2nd Runner up, Miss Fotogenie, Miss Congeniality şi Miss Popularitate.

Odată cu titlurile obţinute, câştigătoarele se vor bucura de premii importante în bani, vacanţe pe litoralul românesc şi cel grecesc, produse oferite de sponsorii concursului, dar şi de contracte de reprezentare ca modele, oferite de Agenţia Face2Face. Printre cele mai mari avantaje se numără şansa de a intra în finala naţională a concursului Elite Model Look 2013.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească participantele?

Pentru a fi admise în concurs, fetele trebuie să aibă un aspect fizic plăcut şi armonios, atitudine şi spontaneitate în exprimare. De asemenea, doar tinerele cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani pot încerca să câştige unul dintre titluri. O altă cerinţă obligatorie este ca tinerele să locuiască sau să studieze la o unitate din Capitală.

Aspirantele la coroană trebuie să aibă înălţimea de minimum 1.70 metri, fără tocuri, şi să nu fi fost căsătorite niciodată. De asemenea, nu este permisă participarea tinerelor care au copii sau care deţin calitatea de tutore legal al unui minor. Nici fetele cu operaţii estetice nu sunt acceptate în competiţie, dar nici cele care au fost implicate în vreun scandal mediatic.

Concursul Miss Bucureşti 2013 este organizat de Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret al Primăriei Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, împreună cu Agenţia Face2Face Models Management.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite