CARITATE Elevii constănţeni au cumpărat cărţi ca să o ajute pe Andreea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lliceeani din Constanţa s-au alăturat campaniei de ajutorare a jurnalistei Andreea Popescu. Tânăra are doar 25 de ani şi luptă cu o boală necruţătoare: cancer osos.

Proiectul trustului Adevărul,  prin care vindem un număr de cărţi cu doar 5 lei bucata pentru a o ajuta pe Andreea,  a fost primit cu interes de elevii şi cadrele didactice din cadrul Colegiului Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ Constanţa. „În primul rând elevii sunt receptivi la campaniile caritabile, iar în al doilea rând este vorba despre cărţi pe care tinerii le aşteaptă cu nerăbdare. S-au strâns peste 1.500 de lei din vânzarea cărţilor Adevărul, bani care vor ajunge în contul tinerei jurnaliste“, a declarat Anamaria Ciobotaru, directorul Colegiului Pedagogic.

Pentru a treia oară Şcoală Europeană

Alexandru Costescu, elev în clasa a IX-a C, spune că această campanie a avut succes în rândul colegilor lui. „Sunt tineri sufletişti, care îşi dau seama de importanţa campaniei. În plus, avem ocazia să citim cărţi importante, titluri de care avem nevoie“, spune Alexandru.  

Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“  are o tradiţie de 110 ani de învăţământ, iar în acest an a fost desemnat pentru a treia oară şcoală europeană, fiind singura instituţie din Dobrogea şi una dintre cele şase şcoli din ţară care deţine această performanţă. (Simona Ionescu)
Dacă elevii altor şcoli sunt interesaţi de cărţi pentru a o ajuta pe Andreea, pot suna la 021.407.76.80

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite