Bon Jovi va cânta fără Richie Sambora la Bucureşti. Chitaristul e la dezalcoolizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia americană va susţine primul ei concert în România, la 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Însă fără chitaristul Richie Sambora, care este internat la dezalcoolizare.

Trupa americană Bon Jovi a anunţat, ieri, că va susţine turneul nord-american şi pe cel european, din această vară, fără colegul Richie Sambora, deoarece acesta s-a internat de curând într-o clinică de dezalcoolizare.

Purtătorul de cuvânt al trupei americane a refuzat să spună numele chitaristului care îl va înlocui pe Sambora pentru turneele din această vară, care vor începe sâmbătă, cu un concert la New Orleans şi se vor încheia cu un show la Lisabona la 31 iulie.

"Deşi el va lipsi de la concertele următoare, abia aşteptăm însănătoşirea şi revenirea lui alături de noi. Până atunci, ne vom respecta angajamentele faţă de fani şi ne vom continua turneul", se afirmă în acelaşi comunicat.

Richie Sambora, în vârstă de 51 de ani, s-a internat într-o clinică americană al cărei nume nu a fost precizat, deoarece "în ultima perioadă a consumat prea mult alcool şi a vrut să-şi pună ordine în viaţă", afirmă o sursă, citată de Radar Online. Chitaristul american a mai fost internat într-o astfel de clinică în anul 2007.

Bon Jovi a fost trupa cu cele mai mari încasări din turnee în 2010 pe plan mondial, vânzând bilete la concertele sale în valoare de 201 milioane de dolari.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite