Pilotul braşovean Mihai Marinescu a avut ghinion în Cehia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul român care concurează la Formula 2, o antecameră pentru Formula 1, Mihai Marinescu, nu a avut şansă în cursa desfăşurată la finalul săptămânii, la Brno, în Cehia.

Astfel, etapa a 13-a a Campionatului Mondial de Formula 2 a fost cu ghinion pentru Mihai Marinescu, care a încheiat abia pe poziţia a 16-a, din cauza unor probleme tehnice. Marinescu a ieşit în decor în timpul cursei şi a avut probleme aerodinamice, întrucât a agăţat un jalon de la marginea pistei.

Duminică dimineaţa, în calificările pentru cursa a doua din Cehia, pilotul braşovean nu a reuşit să intre în puncte, clasându-se doar pe locul 11. Mihai Marinescu a explicat, pe site-ul oficial al competiţiei, incidentul din prima zi.

Am încercat să trec de Ricardo Teixeira, nu ştiu dacă ne-am atins, dar eu am ajuns pe partea murdară a pistei, am lovit conurile acelea, iar unul dintre ele a rămas înţepenit în radiator.

Nu au fost daune vizibile la maşină, dar nu am mai putut rula la viteza optimă, fiind mai încet cu două secunde pe tur faţă de rivalii mei. A fost prima mea cursă pe circuitul de la Brno şi am avut ghinion", a declarat braşoveanul.

După 14 etape, MIhai Marinescu se află pe locul 11 în clasamentul general, cu 52 de puncte acumulate. Următoarea etapă a sezonului va avea loc în Germania, pe circuitul de la Oschersleben.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite