Peste 700 de firme braşovene se află în Topul Excelenţei în Afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov va premia peste 700 de firme braşovene în cadrul celei de-a V-a ediţii a Premiilor Excelenţei în Afaceri. Firmele incluse în top s-au evidenţiat prin rezultatele financiare şi performanţele economice înregistrate în ultimii 16 ani.

Adrian Rogoz, directorului Direcţiei Relaţii din cadrul CCI Braşov este de părere că firmele incluse în Topul excelenţei în afaceri fac parte din elita mediului de afaceri braşovean.

„Condiţia principală ca o societate să fie inclusă în acest top este ca aceasta să fi fost prezentă în ultimii 16 ani cel puţin de două ori în Topul Firmelor şi să fi avut cel puţin o prezenţă în ultimii trei ani. Validarea firmelor s-a făcut pe baza informaţiilor primite de la Registrul Comerţului şi ANAF", a spus Adrian Rogoz.

La categoria „Excelenţă în Afaceri" vor fi premiate 592 de firme din 15 domenii de activitate. La acestea se vor adăuga şi premii speciale pentru exportatorii de succes, pentru cercetare-dezvoltare, eficienţă în managementul mediului, proiecte de succes realizate cu fonduri guvernamentale şi pentru creativitate. În plus, 20 de firme au fost încadrate în categoria celor mai longevive firme, urmând să fie premiate pentru rezultatele deosebite obţinute timp de 20 de ani.

Ceremonia va avea loc pe data de 23 aprilie, la hotelul „Aro Palace", din Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite