Ninge fără oprire la Braşov. Şoferii sunt sfătuiţi să nu iasă cu maşinile pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Braşov ninge abundent şi se circulă în condiţii dificile. Braşovenii sunt sfătuiţi să nu iasă în trafic în următoarele ore decât dacă este absolut necesar.

Cele două firme care se ocupă de deszăpezire, Vestra şi Autostrada, au scos pe străzi 32 de utilaje şi au împrăştiat, în ultimele 36 de ore, 300 de tone de material antiderapant. Se acţionează pe străzile principale pe care circulă autobuzele, în Şchei, pe podurile şi pasarelele din municipiu, dar şi pe drumul spre Poiana Braşov. De astăzi utilajele vor intra şi pe străzile principale şi secundare din cartiere.

Compania eurostrada acţionează în Tractorul, Bartolomeu, Stupini, Zona Hărmanului-Gării-13 Decembrie, dar şi în Triaj şi Craităr. Numărul de telefon al dispeceratului este 0268-311310. Vectra acţionează în Poiana Braşov şi restul oraşului. Telefon dispecerat: 0268-708062 sau 0268-416495.

Deocamdată la Braşov nu sunt blocaje, dar cel mai greu se circulă pe DN1 la Predeal din cauza aglomeraţiei de pe Valea Prahovei. Şoferii sunt sfătuiţi să nu iasă în trafic decât dacă este absolut necesar şi să aibă maşinile echipate cu anvelope de iarnă şi lanţuri. În portbagaj trebuie să există şi un sac cu nisip şi o lopată. De asemenea rezervorul de benzină trebuie să fie plin în cazul în care maşina rămâne blocată, pentru ca pasagerii să se poate încălzi până când vor veni echipele de salvare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite