Ne aşteaptă temperaturi extreme. Se anunţă -18 grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile vor scădea simţitor în aceste zile
Temperaturile vor scădea simţitor în aceste zile

După câteva zile de ninsori abundente, de astăzi se instalează gerul în întreaga ţară. La Braşov, minimele vor atinge -18 grade Celsius.

Meteorologii avertizează în legătură cu temperaturile foarte scăzute care vor cuprinde mai multe zone din ţară în aceste zile. Şi în centrul ţării se instalează de astăzi ger năprasnic, iar mercurul din  termometre va scădea şi mai mult la sfârşitul săptămânii.

Astăzi, la Braşov, minima înregistrată în această dimineaţă a fost de -14 grade Celsius. Maxima zilei nu va trece de -6 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat parţial. Mâine se anunţă şi mai frig. Mercurul dn termometre va scădea până la -18 grade Celsius, iar maxima nu va mai trece de -11 grade Celsius. Doar duminică putem spera ca gerul să se mai înmoaie, când sunt anunţate din nou ninsori.

Pentru zilele geroase, medicii recomandă bolnavilor cronici să evite ieşirile în aer liber. Pentru a evita neplăcerile cauzate de vreme, trebuie să ne îmbrăcăm adecvat, să evităm consumul de alcool şi să ne suplimentăm alimentaţia cu produse bogate în vitamine.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite