Maşină incendiată din răzbunare, în Tractorul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a ars în proporţie de 90%. Foto: IPJ Braşov
Maşina a ars în proporţie de 90%. Foto: IPJ Braşov

Un tânăr proaspăt ieşit din puşcărie a fost nemulţumit de contractul propus de angajatorul său şi s-a răzbunat cu o o brichetă şi jumătate de litru de benzină.

Incidentul a avut loc într-o parcare din cartierul Tractorul. Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a decis să se răzbune pe angajatorul său, incendiind una dintre maşinile de la firma la care lucra. Bărbatul, care ispăşise mai multe condamnări, pentru furt şi tâlhărie, fusese eliberat din penitenciar la începutul acestui an.

masina incendiata

Tânărul a încercat să se angajeze la o societate de construcţii din Braşov, dar se pare că nu a fost tocmai mulţumit de condiţiile oferite prin contractul de muncă. Ca să îşi facă dreptate, bărbatul s-a hotărât să îi facă pagubă angajatorului.

masina incendiata

În jurul orei 2.00 noaptea, tânărul a mers cu un motoscuter într-o parcare de pe strada Argintului, unde se afla o camionetă a patronului. Bărbatul a spart un geam al autovehiculului şi a turnat înăuntru jumătate de litru de benzină. A aprins maşina cu ajutorul unei brichete şi a fugit imediat de la locul incidentului. Maşina, în valoare de 150.000 de lei a ars aproape în întregime până la intervenţia pompierilor.

masina incendiata

„La numai două ore după eveniment, tânărul a fost identificat pe ocolitoarea oraşului Sinaia. Instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele său ", a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. Tânărul este cercetat pentru distrugere prin incendiere şi riscă până la 15 ani de închisoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite