Maratonul DHL închide sâmbătă circulaţia pe două drumuri naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
700 de persoane vor lua startul la maraton.
700 de persoane vor lua startul la maraton.

700 de persoane vor lua startul la competiţie. Printre ei se numără şi foşti sportivi ca Violeta Beclea Szekely, Monica Iagăr, Monica Roşu, dar şi Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic Sportiv Român.

Startul oficial al competiţiei se va da sâmbătă, la ora 10.00, la Predeal, iar competiţia se va încheia cel mai devreme la ora 14.00 şi cel mai târziu la ora 17.00. Timpul maxim de parcurgere a distanţelor este de o oră şi 15 min/alergător pentru ştafetă, şapte ore pentru maraton şi trei ore pentru semimaraton. Festivitatea oficială de premiere va avea loc în Poiana Braşov la ora 17.30. 

„Acest maraton, pe lângă rolul său sportiv, are şi un rol educativ, deoarece fondurile strânse vor fi utilizate pentru a educa copiii asupra riscurilor la care se expun cei care consumă droguri. Este o problemă cu care ne confruntăm şi în Braşov şi, din păcate, care afectează copiii de la vârste tot mai mici. Sper să reuşim şi prin acest eveniment sportiv să atragem atenţia asupra efectelor dezastruoase ale acestor substanţe”, a declarat primarul Braşovului, George Scripcaru, citat de mytex.ro.

Maratonul DHL va închide circulaţia rutieră, sâmbătă, pe două drumuri naţionale din Braşov. Astfel, între orele 10.00 şi 13.00 va fi închisă circulaţia rutieră pe DN73A, între Predeal (Unitatea Militară) şi Râşnov, iar în intervalul orar 11.00-17.00 va fi interzis accesul rutier pe DN1 H, între Râşnov şi Poiana Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite