Licitaţie pentru construcţia pistei aeroportului de la Ghimbav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţul a fost făcut de Consiliul Judeţean Braşov, la începutul acestei luni, prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 14 iunie, orele 10.00.

Contractul scos la licitaţie vizează proiectarea şi execuţia suprafeţelor de mişcare aeroportuare-pista de aterizare decolare a Aeroportului Internaţional Braşov Ghimbav. Conform documentaţiei postată pe SEAP, pista va avea o lungime de 2.820 m şi o lăţime de 45 m, iar valoarea estimată fără TVA este de 17,7 milioane de euro. Durata contractului este de 48 luni, începând cu data atribuirii contractului.

„Garanţia de participare este de 1,29 milioane de lei şi trebuie depusă până la ora şi data deschiderii ofertelor. Perioada de valabilitate a garanţiei de participare va fi egală cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 90 de zile. Neprezentarea garanţiei de participare determină respingerea ofertei", se arată în documentaţia publicată pe SEAP, citată de mytex.ro

Până în urmă cu două săptămâni licitaţia a fost blocată după ce Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice a întârziat eliberarea unui aviz.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite