Braşov: Două trenuri au întârzieri de peste 30 de minute, din cauza nămeţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenurile au întârzieri de câteva zeci de minute
Trenurile au întârzieri de câteva zeci de minute

La această oră, trenurile de călători şi cele de marfă circulă în condiţii de iarnă. Astfel, călătorii care pleacă de la Braşov sau sosesc în Braşov trebuie să se înarmeze cu răbdare deoarece stratului mare de zăpadă de pe şine şi vizibilitatea redusă produc întârzieri.

Oana Brânzan, purtătoarea de cuvânt a Căilor Ferate Române ne-a mărturisit că, la Braşov, două trenuri au întârzieri de peste 30 de minute. „Singurele întârzieri sunt la un tren Personal care circulă în această dimineaţă pe raza regională, care a plecat din staţie (de la Braşov) cu o întârziere de 38 de minute şi la Rapidul 3741 care urmează să sosească la Braşov şi care a plecat de la Bucureşti cu o întârziere de 67 de minute", a spus purtătoarea de cuvânt.

Se circulă în condiţii de iarnă

În prezent, în majoritatea zonelor din ţară se circulă în condiţii de iarnă şi asta datorită faptul că stratul de zăpadă măsoară între 30 şi 50 de centimetri. La Braşov, vizibilitatea este redusă şi ninge viscolit astfel încât oricând pot apărea alte întârzieri ale trenurilor.

Pentru ultimele noutaţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite