A început sezonul de schi şi la Drăguş. Preţurile sunt de trei ori mai mici decât în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pârtia din Ţara Făgăraşului se deschide din acest weekend fiind practicabilă pentru schiori. Tot din weekend este disponibilă şi pârtia de săniuş. La Drăguş există şi patinoar.

Comuna Drăguş se află la aproximativ opt kilometri de Mănăstirea Sâmbăta şi 80 de km de Braşov sau Sibiu. Aici există o pârtie de 500 de metri, de talia pârtiei Bradul din Poiana Braşov. Are aceleaşi dotări, dar preţurile sunt mult mai mici. Patru urcări cu teleschiul costă 10 lei, iar echipamentul se închiriază cu 30 de lei.  Cazarea pleacă de la 50 de lei camera pe noapte şi poate ajunge până la 100 lei. În plus zona nu este la fel de aglomerată ca şi Poiana Braşov în sezonul de iarnă.

„Totul este pregătit pentru amatorii de schi. Pârtia a fost amenajată, bătătorită la 15 cm, pârtia de săniuş, de asemenea, iar patinoarul pot spune că are o gheaţă de 22 de cm. Instalaţiile de urcat sunt funcţionale, iar centrul de închiriat echipamente de schi sau săniuş are tot ce îi trebuie pentru a satisface gusturile clienţilor. Pentru cei care nu vor să schieze sau să patineze, avem vin fiert , ceai fierbinte sau ceva cald de mâncare la baza pârtiei”, a declarat pentru bzf.ro, Ioan Sofonea, administratorul pârtie Drăguş.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite