Proiect de modernizare a unui tronson important din liniile de tramvai ale Brăilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tramvaibr

Primăria Brăila intenţionează să modernizeze tronsonul liniei de tramvai dintre Parcul Monument şi depoul din cartierul Radu Negru. Deja a fost selectată, prin intermediul sistemului electronic de achiziţii publice, o firmă care va face documentaţia tehnico-economică, urmând ca ulterior să se procedeze la găsirea constructorului care să demareze lucrarea propriu-zisă.

În această primă fază, firma “Baicons Impex” SRL din Bucureşti se va ocupa de realizarea Expertizei tehnice, a Studiului topografic şi a documentaţiei cadastrale aferente înscrierii în Cartea Funciară a obiectivului de investiţii, a Studiului geotehnic, Studiului de management al traficului, a Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie, inclusiv Analiza Cost-Beneficiu, precum şi a documentaţiei pentru obţinerea avizelor şi acordurilor. Primăria va plăti pentru aceste servicii suma de 88.000 lei, fără TVA.

“Este vorba despre un proiect al Primăriei Brăila, absolut necesar dacă ne gândim că din reţeaua de transport electric din municipiu, însemnând aproximativ 54 de kilometri, doar 11 kilometri au trecut până acum printr-un proces de modernizare”, spune directorul “Braicar”, Cornel Săndulescu.

Citiţi şi

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite