Gelozia l-a împins la un gest nebunesc: şi-a tăiat fiica vitregă cu caterul pe faţă şi a dat foc la gospodărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 57 de ani a fost trimis în judecată pentru distrugere şi violenţă în familie, după ce şi-a mutilat pe viaţă fiica vitregă în vârstă de 9 ani, incendiind şi o parte din gospodăria unde locuia împreună cu concubina sa.

Judecătoria Făurei a stabilit legalitatea rechizitoriului în cazul lui Gheorghe Neaţu (57 de ani), un localnic din comuna brăileană Galbenu, acesta urmând să răspundă pentru violenţă în familie şi distrugere.

Bărbatul s-a dedat la un gest greu de închipuit. Gelos pe concubina cu care trăia, Gheorghe Neaţu şi-a ieşit din minţi şi într-un acces de furie, şi-a tăiat fica vitregă cu un cater pe faţă şi a incendiat o anexă a gospodăriei unde locuia.

”La data de 16.01.2018, pe fondul unei stări de gelozie faţă de concubina sa, acesta şi-ar fi stropit cu benzină o anexă gospodărească şi i-ar fi dat foc, după care, ar fi agresionat-o pe fiica sa vitregă, în vârstă de 9 ani, căreia i-ar fi provocat leziuni la nivelul frunţii şi a obrazului drept, folosidu-se de un cuter”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Copila şi-a revenit după agresiune, dar va rămâne cu cicatrici vizibile pe frunte şi obrazul unde a fost tăiată, dar şi cu traume psihice şi emoţionale. 

Agresorul a fost încarcerat iniţial în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, judecătorii menţinând arestarea preventivă a acestuia şi în prezent. Instanţa a stabilit ca primul termen al procesului să aibă loc pe 8 mai.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite