Cărţi de identitate eliberate pe ultima sută de metri pentru votanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majoritatea persoanelor ajunse în atenţia Evidenţei Populaţiei nu aveau actul de identitate valabil
Majoritatea persoanelor ajunse în atenţia Evidenţei Populaţiei nu aveau actul de identitate valabil

Botoşănenii care vor să voteze însă nu şi-au rezolvat problema actului de identitate sunt aşteptaţi la Evidenţa Populaţiei.

Cererile cetăţenilor cu drept de vot care nu au carte de identitate valabilă vor fi soluţionate şi astăzi la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei.

Biroul a fost deschis şi sâmbătă tocmai pentru a permite celor care nu au reuşit să-şi pună la punct documentul de identitate în timp util pentru a-şi putea exercita dreptul la vot.

Astfel, Biroul de Evidenţă a Populaţiei din Municipiul Botoşani a eliberat ieri 124 de cărţi de identitate şi 39 de cărţi provizorii. Majoritatea au avut documentele depuse din cursul săptămânii.

Ieri după-amiază, 10 persoane au depus cereri şi actele aferente pentru eliberarea buletinului iar astăzi până în ora 12.00, alţi şase botoşăneni au urmat procedura necesară pentru a putea avea un act valabil, astăzi.

Cei care s-au prezentat la birou până  în amiază, cu toată documentaţia necesară, îşi vor primi actele de identitate la ora 14.00. Pentru cetăţenii ce se vor adresa serviciului în intervalul orar 12.00-16.00, buletinele vor ajunge la Botoşani, de la Ministerul de Interne, la ora 17.30.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite