Botoşani: 3600 de litri de băutură confiscaţi ieri seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băutura a fost descoperită la un control al poliţiştilor din comuna Vlădeni

În jurul orei 20.20, poliţiştii din comuna Vlădeni au oprit în trafic pe D.E 58, în localitatea Vlădeni, autoutilitara marca Mercedes Sprinter condusă de  B. DORU de 29 ani, din municipiul Botoşani. Efectuând controlul autovehiculului, poliţiştii au găsit cantitatea de 3.600 litri băuturi spirtoase, ambalată în recipiente tip pet de câte 3 litri, fără banderole de marcaj şi fără etichete care să ateste provenienţa.

La solicitarea adresată conducătorului autoutilitarei de a prezenta documentele de provenienţă a băuturilor spirtoase, acesta a declarat că nu deţine nici un document de însoţire, iar întreaga cantitate de băuturi a cumpărat-o în ziua anterioară de la o persoană necunoscută din municipiul Botoşani şi urma să fie vândută la diferiţi agenţi economici din judeţul Botoşani.

Autoutilitara a fost indisponibilizată, iar întreaga cantitate de băuturi spirtoase a fost confiscată, cercetările urmând a fi finalizate de către comisarii Gărzii Financiare Botoşani şi ofiţeri din cadrul IPJ Botoşani - Serviciul Investigare Fraude.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite