Un hoţ a fost prins de poliţişti în timp îşi ducea maşina la reparat, după ce a spart mai multe locuinţe şi a furat bijuterii. „Prada”, găsită în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hoţ a fost prins de poliţişti şi încătuşat tocmai la service-ul unde îşi dusese maşina la reparat, după ce spărsese casele mai multor bistriţeni. În autoturism, poliţiştii au găsit şi „prada”, mai multe bijuterii din aur, pe care hoţul, cel mai probabil se pregătea să le valorifice.

Agitaţie mare la ora prânzului la un service auto din localitatea componentă Viişoara, situată la doi paşi de Bistriţa. Un bărbat era încătuşat, iar autoturismul pe care tocmai îl adusese la reparat era luat la puricat de mascaţi.

Bărbatul, alături de complicele său, sunt bănuiţi că în cursul dimineţii au spart mai multe locuinţe din Bistriţa şi s-au făcut nevăzuţi cu mai multe bunuri, printre care şi bijuterii din aur, pe care cei doi intenţionau, cel mai probabil, să le valorifice. 

„Prada”, bijuteriile de aur şi mai multe bunuri, au fost găsite tocmai în autoturismul pe care bărbatul l-a dus la service pentru reparaţii. 

„În data de 10 mai, anul curent, poliţiştii bistriţeni au prins în flagrant doi bărbaţi în vârstă de 41 şi respective 42 de ani având asupra lor bijuterii şi alte bunuri sustrase în urma unor spargeri din locuinţe situate pe raza municipiului Bistriţa. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea şi identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională”, precizează pentru Adevărul.ro, agent de poliţie Alexandra Vereşezan. 

Vă mai recomandăm:

Un bărbat dintr-o comună bistriţeană şi-a înscenat un jaf în propria locuinţă

Firma baronului lemnului Traian Larionesi, călcată de hoţi. Aceştia i-ar fi luat un seif cu 180.000 de lei

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite