Fată de 13 ani, găsită moartă într-o râpă dintr-o pădure din judeţul Bistriţa-Năsăud

0
0
Poliţiştii au căutat-o până în jurul orei 4 dimineaţa.
Poliţiştii au căutat-o până în jurul orei 4 dimineaţa.

O fată de 13 ani a fost găsită moartă, duminică, într-o râpă adâncă dintr-o pădure aflată pe raza comunei Telciu, după ce cu o seară înainte familia a anunţat Poliţia despre dispariţia ei, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Din primele informaţii, fata ar fi plecat singură de la domiciliu, iar familia i-a anunţat dispariţia sâmbătă seară.

Poliţiştii au căutat-o până în jurul orei 4 dimineaţa, ulterior, corpul neînsufleţit al fetei a fost găsit de către un vecin într-o râpă adâncă de aproximativ 35 de metri.

„Ieri (sâmbătă - n.r.), în jurul orei 20,40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi de o familie din Telciu, cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii au desfăşurat activităţi de căutare, însă, datorită vizibilităţii reduse, acestea s-au încheiat în jurul orei 4,00. La primele ore ale dimineţii, aparţinătorii au anunţat poliţiştii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată", a transmis IPJ, potrivit Agerpres. 

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să se stabilească, în urma necropsiei dispuse, cauzele şi modalitatea producerii decesului, precum şi împrejurările în care fetiţa şi-a pierdut viaţa.

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite