Ce a pregătit Primăria Beclean pentru zilele oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 27-29 iunie, vor avea loc zilele oraşului Beclean. Printre surprizele pregătite de Primăria Beclean se numără concerte, un concurs de atelaje sau o competiţie culinară, de gătit carne de vânat la ceaun.

De zilele oraşului Beclean, în centrul atenţiei vor fi centrul urbei, Băile Figa, dar şi Herghelia Beclean. Dacă centrul oraşului va găzdui spectacolele şi concursurile , la Herghelia Beclean se va desfăşura o etapă a campionatului naţional de atelaje. Competiţia se va desfăşura în 28 şi 29 iunie.

În 28 iunie se va desfăşura şi concursul de gătit carne de vânat la ceaun, ce va avea loc la Băile Figa, la doar câţiva kilometri depărtare de oraş.

În centrul oraşului, primele concerte vor avea loc vineri, 27 iunie, începând cu ora 18:30, cei care vor întreţine atmosfera fiind mai mulţi artişti de muzică populară, printre care Nicu Cioancă, Alexandru Pugna, Cristina Retegan sau Anuţa Motofelea. De asemenea, pe scenă va urca şi grupul Mbunda din Africa, ce va prezenta muzică tradiţională africană.

Sâmbătă spectacolele vor începe la ora 21:00,pe scenă urcând Antonia, Pepe şi Elena Gheorghe. Duminică, începând tot cu ora 21:00, pe scenă vor urca Connect`r, Lora şi Smiley. Zilele oraşului Beclean vor fi încheiate cu un foc de artificii.


Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri