17 căţei adoptaţi la Bistriţa în două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Animaterra a reuşit în doar două zile să dea spre adopţie 17 căţei, ceea ce autorităţile locale nu au reuşit să facă într-un an întreg

Acţiuea „Ia-mă acasă", iniţiată de reprezentanţii ONG-ului bistriţean Animaterra a dat roade şi 17 căţei maidanezi şi-au găsit stăpân în cursul zilei de ieri şi de azi. Alina Oros, voluntar în cadrul asociaţiei spune că ieri au fost infiaţi 7 pui de câine iar astăzi alţi zece. „Am adus în total 20 de căţei, iar 17 dintre aceştia şi-au găsit deja stăpân. Ne bucurăm că acţiunea noastră a dat roade, deoarece este vorba de câini maidanezi, care nu sunt de rasă şi pentru care era mai greu să se găsească stăpân", explcă voluntarul.

Potrivit reprezentanţilor Animaterra majoritatea celor care au înfiat căţei au fost familii cu copilaşi, mulţi dintre ei, oameni cu o situaţie financiară foarte bună, care mai au acasă un câine, dar au dorit să facă o faptă bună.

De remarcat faptul că în ultimul an de la Adăpostul de câini de pe strada Simpozionului din Bistriţa nu a fost adoptat niciun câine maidanez.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite