S-a autodenunţat la procurori pentru că a dat mită la medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz incredibil în judeţul Maramureş. O femeie s-a autodenunţat la Parchet pentru că a dat cu bună ştiinţă, deşi ştia că este ilegal, bani la medici. Nepoata unei bătrâne de 85 de ani care a avut nevoie de operaţie la începutul lunii noiembrie a depus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş un autodenunţ pentru dare de mită.

În autodenunţul depus, femeia explică cu lux de amănunte cum s-a ajuns ca înainte de prima operaţie a bunicii sale, cea în care bătrânica a fost operată la piciorul sănătos, să bage în buzunarul unui medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare suma de 600 de lei.

Am depus o plângere din partea bunicii mele pentru vătămare corporală. Am mai depus şi un autodenunţ pentru dare de mită pentru că înainte de operaţie, prima operaţie, cea greşită i-am dat doctorului Dragoş suma de 600 de lei. 

Nu mi s-au cerut aceşti bani, dar înainte de operaţie unchiul meu a mers la medicul respectiv şi a întrebat cât costă operaţia, moment în care doctorul Dragoş a spus că nu are o sumă precisă şi să dea cât crede el. 

Autodenunţul este depus la Procuratura de pe lângă Tribunalul Maramureş şi ei vor proceda în continuare cu ancheta. Eu sper să ia în considerare acest autodenunţ, să cerceteze şi să ajungă la o decizie”, a declarat Mihaela Mihalea.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş din Baia Mare nu a dorit să comenteze în nciun fel aceste lucruri. Medicul care a operat-o pe bunica fetei la piciorul sănătos şi-a recunoscut vina şi acum este cercetat de Colegiul Medicilor Maramureş, cel care va şi da un verdict. 

Citeste si: Decanul Facultăţii de Medicină de la Iaşi, acuzat că a luat mită o tavă şi un ceainic pentru a înmatricula studenţi străini

STENOGRAME Cum îşi negocia mita un poliţist bihorean: „Fără 2.000 de euro nu scapi”

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite