FOTOGALERIE Expo Exotica pentru prima dată la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expo Exotica s-a deschis la Baia Mare FOTO: Adevărul
Expo Exotica s-a deschis la Baia Mare FOTO: Adevărul

Timp de trei săptămâni, iubitorii animalelor, dar în special a reptilelor pot vizita zilnic una dintre cele mai frumoase expoziţii de gen din România.

Expo Exotica îşi propune o inedită excursie în universul animalelor exotice, prezentând publicului larg exemplare extraordinare de şerpi, şopârle, arahnide, gândaci, amfiebieni şi plante carnivore. “Vedetele” expoziţiei provin din întreaga lume, de pe aproape toate continentele, din zone exotice precum pădurile tropicale din Tanzania, savanele africane sau deşerturile asiatice din Pakistan până în India. 

Vizitatorul va fi purtat într-un univers extraordinar, unde va putea descoperi modul de viaţă al acestor animale, înfricoşătoare pentru unii, dar deosebit de fascinante.

Printre speciile care pot fi admirate se numără: şarpele cu clopoţei (Crotalus oreganus), pitonul de Burma (Albino) (Python molurus(albino), tarantula mâncătoare de păsări (Lasiodora parachybana), scorpionul cu cleşti roşii (Pandinus cavimanus) sau miriapodul uriaş african (Archispirostreptus gigas)

Expoziţia este amplasată la Casa de Cultură a Sindicatelor şi va rămâne la Baia Mare până pe 16 februarie. Preţul unui bilet este de 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite