Au început înscrierile pentru Festivalul Folcloric “Ion Petreuş”

0
0
Festivalul Ion Petreuş     Foto: infomm.ro
Festivalul Ion Petreuş     Foto: infomm.ro

Festivalul Folcloric „Ion Petreuş” este în plină organizare, iar înscrierile pentru concurs au început de câteva zile. Spectacolul va fi preluat de Televiziunea Română, în cadrul emisiunii Tezaur folcloric.

A IX-a ediţie a Festivalului Folcloric “Ion Petreuş” va avea loc în 21-22 iunie, la Casa de Cultură din Baia Mare, de la ora 18.00. Preţul unui bilet este de 15 lei, pentru fiecare spectacol. Iuliana Dăncuş, directoarea Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania, organizatorul festivalulului, spune că spectacolul este împărţit în două zile, iar fiecare dinte cele două spectacole va avea două părţi. Prima parte din prima zi de spectacol este rezervată concursului, unde interpreţii din toată ţara care deja au început să se înscrie în concurs vor evolua pe scenă. În partea a doua a zilei va fi sărbătorită Angela Buciu, îndrăgita intepretă de muzică populară maramureşeană.

În a doua zi de spectacol, prima parte va fi dedicată Galei laureaţilor, iar în a doua parte a programului, cei sărbătoriţi vor fi Dumitru Dobrican şi Soţii Florentina şi Petre Giurgi.

Spectacolele vor fi preluate de Televiziunea Română, în programul Tezaur Folcloric. Nu va lipsi de pe scenă Marinel Petreuş, fiul regretatului Ion Petreuş, a mai pecizat Iuliana Dăncuş.

Mai puteţi citi:

Lecţie de istorie la Festivalul Dacilor Liberi

Mai multe - Baia Mare

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite