Trei traficanţi de persoane din judeţele Bacău şi Buzău au ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Un băcăuan de 36 de ani, ajutat de două femei din Buzău, a convins mai multe tinere naive că le poate oferi un loc de muncă în străinătate. Fetele erau ulterior obligate să se prostitueze în Marea Britanie.

Poliţiştii din Bacău şi Buzău, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor suspectate  de trafic de persoane şi proxenetism. Totodată, au fost puse în executare şi cinci mandate de aducere.

Oamenii legii afirmă că un bărbat de 36 de ani, din judeţul Bacău şi două tinere de 23 şi 27 de ani, din judeţul Buzău, în perioada 2012-2013 au recrutat mai multe tinere, promiţându-le că le ajută să obţină locuri de muncă în străinătate.

Acestea au fost transportate şi cazate în Marea Britanie, unde au fost exploatate sexual. În urma probatoriului administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Bacău au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor trei suspecţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de asociere în grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Magistraţii de la Tribunalul Bacău au admis propunerea procurorilor, de arestare pentru 29 de zile a celor trei inculpaţi.

Alte articole:

Controversatul jurist Vasile Botomei, cu propriul Barou în Bacău, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău

O delegaţie franceză oferă o maşină de pompieri pentru locuitorii din Coloneşti

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite