Declarație șoc a lui Irinel Columbeanu în fața procurorilor. Sechelariu, Iacobov și Hrebenciuc apar în dosarul ”Dinu Damaschin”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nume sonore apar în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT în cazul Dinu Damaschin. Oamenii legii au întocmit ieri rechizitoriul unde apar numele fostului primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a omului de afaceri Dumitru Iacobov și a deputatului PSD, Viorel Hrebenciuc.

Conform rechizitoriului, fostul soț al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu, a declarat oamenilor legii o parte din calvarul prin care a trecut, cu ani în urmă, ex-soția sa.

Petreceri la primarul din Slănic Moldova

Columbeanu precizează că tot coșmarul Monicăi i-a fost povestit fie chiar de fosta sa soție, fie de alții. 

Ultimul dosar al lui Dinu Damaschin, de „moarte suspectă“

"Am fost contactat de un individ din Bacău care mi-a povestit că o ducea pe Monica la nişte petreceri organizate la un hotel din Slănic Moldova, aparţinând unui primar de acolo şi că acolo se întreţineau raporturi sexuale înţelegând că Damaschin era unul sau principalul furnizor de tinere unde veneau bărbaţi importanţi respective un anume Iacobov, un anume Sechelariu, un anume Hrebenciuc, interesaţi să întreţină relaţii sexuale. Am înţeles că iniţial se dansa pe mese şi ulterior se întreţineau relaţii sexuale în camerele de hotel", se arată în rechizitorul întocmit de procurorii DIICOT.

Flavius, salvarea tinerei băcăuance

Columbeanu a mai adăugat că Monica a fost scăpată din mâinile lui Damaschin de un tânăr pe nume Flavius, care a ajutat-o să fugă de la o petrecere cu interlopi.

Lecţie de drept şi circ la înmormântarea lui Dinu Damaschin FOTOGALERIE

"Monica mi-a precizat că în acel club era un anturaj de oameni dubioşi şi că în rându-l acestora totuşi a identificat un anume tip, tot din Bucureşti un anume Flavius care s-a apropiat de ea şi i-a spus că este cazul să îl însoţească pentru a o scăpa, în sensul că în împrejurările ulterioare ar fi pus-o într-un pericol privind integritatea sa fizică şi sexuală. Monica mi-a precizat că acest Flavius a insistat cu precizarea că trebuie să dispară de acolo şi să nu spună la nimeni unde se duce nici chiar părinţilor săi pentru a reuşi să fie protejată. Tot de la ea am aflat că acest Flavius a fost corect cu ea nu i-a solicitat să întreţină relaţii sexuale că a dus-o la părinţii lui să nu fie identificată, ulterior aceasta a stat la Braşov la o mătuşă de-a ei, şi că apoi a închiriat un apartament unde a stat ascunsă un an de zile şi că la un moment dat  a venit şi Ramona, sora ei şi ar fi stat cu ea", se mai arată în rechizitoriu.

Dezvăluiri înaintea nunții

Irinel Columbeanu a mai afirmat că o parte din trecutul Monicăi i-a fost destăinuit de fosta sa soție cu puțin timp înainte de nuntă.

"Înainte de ceremonia nunţii Monica s-a hotărât şi mi-a spus că unele lucruri privind pe Dinu Damaschin sunt adevărate dându-mi seama că aceasta a fost victima susnumitului în sensul că a traficat-o şi a încercat şi a reuşit să o exploateze sexual. La modul concret Monica mi-a spus că, cu ani în urmă Dinu Damaschin a cunoscut-o într-un bar din Bacău şi că i-a formulat oferta de a ajunge fotomodel cu sprijinul său şi am înţeles că ajunsese să aibă controlul asupra ei şi că aceasta ar fi lucrat şi la anume asociaţie a lui privind drepturile omului. Am înţeles de la Monica că trebuia să facă ce-i solicita el şi că astfel o ajută să devină fotomodel", a mai declarat Columbeanu.

Magistrații au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv a inculpaților Eugen Mihai Mereuță, zis Genu și Claudiu Ciucă.

Totodată, s-a dispus încetarea urmăririi penale față de Dan Constantin (Dinu) Damaschin, deoarece acesta a decedat la mijlocul lunii februarie.

Rămâneţi pe bacau.adevarul.ro pentru cele mai noi ştiri din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite