Bacău: Medicii legiști: „Tânărul de 28 de ani din Buhuși nu a consumat droguri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii Serviciului de Medicină Legală din Bacău afirmă că Radu Coriolan Mărginean, tânărul care a murit la câteva minute după ce a fost lăsat să plece din spital, nu a consumat substanțe interzise.

Rezultatul a fost făcut public după ce 12 substanțe, folosite uzual în drogurile aduse în România, nu au fost depistate în corpul tânărului buhușean.

Toate probele au ieșit negative. Cu siguranță decesul nu s-a produs de la consum de substanțe interzise", a declarat Nori Waisemberg, medic legist. El a mai adăugat că, în următoarele zile, urmează să sosească de la Iași probele organelor vitale, pentru a se stabili diagnosticul microscopic.

Ce vedem noi la autopsie cu ochiul liber, la microscop se vede în toate detaliile. Diagnosticul pus de noi, trebuie acum confirmat de diagnosticul microscopic, care va sosi în câteva săptămâni. Oricum, de consum de droguri nici nu se pune problema", a mai adăugat medicul Waisemberg. 

CITEŞTE ŞI: Tânărul care a murit după o injecție la Urgențe a fost condus pe ultimul drum

„Mi-au făcut o injecție și mă simt de parcă sunt gata să mor!“

Alte trei cazuri similare

Medicii legisți sunt convinși că Radu Coriolan Mărginean a decedat în urma unui infarct.

Ei au mai explicat că numai în ultimele două săptămâni, în municipiul Bacău au decedat, în condiții similare cu tânărul din Buhuși, trei tineri cu vârste cuprinse între 28 și 35 de ani.

La tineri infarctul debutează cu stări de greață și cu tulburări digestive. Le EKG, infarctul se vede abia după 15 ore din momentul în care el s-a produs", a mai spus medicul legist.  

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite