Vechile datorii blochează transferurile utiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giovanni Catanzaritti conduce UTA de la începutul anului
Giovanni Catanzaritti conduce UTA de la începutul anului

Unda verde pentru realizarea transferurilor în lotul utiştilor n-a apărut, pentru că bugetul echipei este în acest moment descoperit. Doar banii de la Universitatea de Vest Vasile Goldiş sunt siguri, bani cu care se vor plăti salariile. În ceea ce priveşte ajutorul de la autorităţile locale, acesta va întârzia până spre începutul lunii martie, când se pot debloca primele tranşe din bugetul local pe anul 2010.

Dar, cel mai grav este că pentru UTA revine coşmarul plăţii datoriilor. „Mai avem de achitat o rată de 20.000 de euro lui Chirilă, în luna ianuarie. De asemenea, până la începutul returului trebuie să îi dăm 17.000 de euro lui Florin Dan, mai avem cazul Spiru şi altele moştenite dinainte. Vă pot spune încă un caz, avem de plătit 15.000 euro pentru împrumutul lui Varga de la Wisla Cracovia din sezonul competiţional 2007-2008. Mai avem de făcut o plată din trecut şi mai gravă, cu mulţi bani, dar încă nu vreau să vorbesc despre asta”, ne-a declarat Giovanni Catanzariti.

UTA nu poate deocamdată să se gândească la noile achiziţii, ci doar la cum va plăti aceste datorii. „Astăzi, nu mă pot gândi pe cine să aduc, ci cum vom face pentru a nu ajunge să fim din nou neprogramaţi în campionat. După ce vom rezolva aceste probleme, ne putem îndrepta privirea şi spre achiziţii, care, probabil, vor fi făcute doar din rândul jucătorilor liberi de contract”, a mai menţionat preşedintele UTA-ei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite