Terapeutul Daniel Mitre a fost invitat la inaugurarea unuia dintre cele mai moderne centre de imagistică medicală din România

0
0
Daniel Mitre, DR.Catrina Lup-Hărău, Robert
Lup-Hărău
Daniel Mitre, DR.Catrina Lup-Hărău, Robert Lup-Hărău

Ne-am obişnuit ca tânărul Daniel Mitre să fie o imagine nelipsită atunci când vine vorba despre un stil de viaţă sănătos şi remodelare corporală.

Acesta a participat astăzi la inaugurarea unuia dintre cele mai moderne centre de imagistică medicală din România în incinta Spitalului “Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara. 

„Mă bucur că în România lucrurile sunt într-o continuă schimbare, mai ales în lumea medicală. Recomand pacienţilor mei, cunoscuţilor şi tuturor celor interesaţi de propria sănătate... Trebuie să învăţăm să ne protejăm organismul cât mai mult timp. Trup şi suflet! Pentru a avea acces la servicii medicale de radiologie – imagistică medicală la cele mai înalte standarde, aceşti oameni au muncit luni de zile, o adevărată echipă de profesionişti şi sunt mândru că am participat la această inaugurare” spune Daniel Mitre, cotat la momentul acesta unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în domeniu remodelării corporale. 

Examinările medicale sunt realizate cu aparatură ultraperformantă, de ultimă generaţie, oferind posibilitatea efectuării unor investigaţii medicale de cea mai înaltă acurateţe,  H-Medical Clinic reuşeşte cu succes să aducă "acasă" profesioniştii. 

Vă mai recomandăm: Terapeutul Daniel Mitre consideră că o disciplină în alimentaţie, sportul şi răbdarea contribuie la reducerea celulitei

Un tânăr din Arad este unul dintre cei mai căutaţi terapeuţi. El este specializat în remodelarea corporală, pentru femei, numele lui fiind foarte cunoscut în zona de vest.

PORTRET Daniel Mitre, tânărul arădean care îşi scrie dragostea în versuri

Tânărul arădean a descoperit în urmă cu câţiva ani că are talent la scris şi de atunci a început să compună şi poezii. A scris zeci de poezii, iar acum doreşte să lanseze o carte. Un tânăr din Arad a dedicat tot mai mult timp pasiunii sale pentru scris.

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite