România şi-a prezentat atuurile pentru confruntarea de Cupă Davis: terenul şi publicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei care au participat la conferinţşa de presă FOTO Bogdan Iancu
Cei care au participat la conferinţşa de presă FOTO Bogdan Iancu

România şi Slovenia se vor întâlni în primul tur al Cupei Davis, în Grupa I valorică a zonei Europa-Africa. Competiţia aduce la Arad cei mai buni tenismeni români ai momentului.

Căpitanul nejucător al echipei României, Andrei Pavel, i-a nominalizat pe tenismenii Adrian Ungur (locul 193 ATP la simplu), arădeanul Marius Copil (196 ATP la simplu), Horia Tecău (locul 3 ATP la dublu) şi Florin Mergea (locul 12 ATP la dublu) pentru întâlnirea cu Slovenia ce va avea loc la Arad. România şi Slovenia nu s-au mai întâlnit până acum în Cupa Davis.

Jucătorii de tenis români şi sloveni au fost prezenţi, astăzi, într-o conferinţă de presă care precede întâlnirea de Cupă Davis din acest final de săptămână.

Românii, prin vocea căpitanului nejucător, Andrei Pavel, spun că speră la o victorie, atuurile principale fiind terenul propriu şi publicul.

cuopa davis

FOTO Bogdan Iancu

Superioaritatea românilor este recunoscută şi de sloveni care afirmă că România are şanse de 60 la sută să se impună în confruntarea din weekend.

Cele două echipe se vor înfrunta în turul întâi din Grupa I a Zonei Euro-Africane pe 4, 5 şi 6 martie în Sala Sporturilor „Victoria”.

Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 4 martie, (de la ora 14:00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 5 martie, (de la ora 15:00), iar duminică, 6 martie, (de la ora 14:00), celelalte două meciuri de simplu. 

Vă mai recomandăm: Victor Hănescu susţine echipa de Cupa Davis a României în meciul cu Slovenia

Aradul va găzdui duelul din Cupa Davis dintre România şi Slovenia

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite