PORTRET Sorin Gabriel Toma dansează de la vârsta de patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Gabriel Toma
Sorin Gabriel Toma

BoBo, cum îi spun prietenii, este al doilea solist al trupei VMC, alături de care participă la zeci de evenimente. BoBo, pe numele său real Sorin Gabriel Toma, este un băiat serios şi sincer, iar prietenii spun despre el că este şi harnic.

BoBo, pe numele său real Sorin Gabriel Toma, este un băiat serios şi sincer, iar prietenii spun despre el că este şi harnic. Tânărul s-a îndrăgostit de muzică şi dans încă de la vârsta de patru ani. Şi-ar dori să devină inginer, însă până atunci se dedică carierei muzicale. „Ador muzica şi dansul şi cred că fără aceste pasiuni viaţa mea ar fi plictisitoare”, a spus Bobo. Din anul 2007, tânărul este alături de membrii formaţiei arădene VMC. El este cel de-al doilea solist al trupei. În ultimii ani a participat la zeci de evenimente, acte de caritate, concursuri de dans şi baluri ale bobocilor.

Emoţii de început

„De fiecare dată când suntem pe scenă încercăm să dăm tot ce putem pentru ca publicul nostru să fie încântat. Îmi place să ştiu că munca noastră e apreciată şi le sunt recunoscător tuturor fanilor”, a adăugat BoBo. Tânărul îşi aduce aminte cu drag de primul spectacol pe care l-a susţinut în anul 2000, când era în clasa a şasea.

„Am avut emoţii foarte mari. Dar după ce s-a mai încălzit atmosfera şi am văzut că lumea aplaudă şi e mulţumită de prestaţie, am fost mult mai liniştit. Îmi aduc aminte că am luat locul I. Cu trupa VMC, am cântat în decembrie 2007, la Ineu”, a adăugat Sorin Gabriel. De la primul concert şi până în prezent, BoBo recunoaşte că a avut şi încă mai are în continuare emoţii atunci când urcă pe scenă. „La primul spectacol, când am intrat pe scenă am simţit că zbor, a fost unul ditre cele mai reuşite spectacole ale mele”, a povestit tânărul. BoBo consideră că nu prea are timp liber deoarece munceşte din greu alături de colegii de trupă ca să devină din ce în ce mai buni. Iar dacă se întâmplă să aibă timp liber, îşi studiază „adversarii”.

Întrebări şi răspunsuri
De la ce vârstă dansezi?
Dansez de când eram mic. Oficial, cred că de la vârsta de patru ani.

De ce ai ales dansul?
Am ales acest domeniu pentru că mi se potriveşte de minune, altceva nu cred că aş putea face mai bine.

Ce îţi mai place să faci în afară de dans?
Îmi place la nebunie să citesc. Timpul liber mi-l petrec printre cărţi.

Care sunt cele mai plăcute momente din cariera ta?
Momentele plăcute sunt toate de când m-am alăturat celor din trupa VMC.

Iar cele neplăcute?
Nu vreau să îmi aduc aminte de ele.   

Profil
Născut: 07.11.1987, Beiuş, Bihor
Studii: Student anul IV la Universitatea Aurel Vlaicu, Facultatea de Inginerie
Familie: Necăsătorit
Pasiuni. Muzica şi dansul

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite