A ajuns la secția de vot pe portbagajul bicicletei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost ajutată de către fiul ei
Femeia a fost ajutată de către fiul ei

O parte dintre arădeni au arătat că nimic nu-i împiedică să meargă la vot. Acest lucru l-a demonstrat și o femeie trecută de 80 de ani, din Arad,  care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajunge la secția de votare.

Femeia s-a urcat pe portbagajul bicicletei condusă de fiul ei pentru a merge la secția de votare nr. 98 de pe strada Posada din cartierul Aradul Nou.

Deși aceasta a declarat că locuiește în zonă, fiind bătrână distanța până la secție i s-a părut prea mare. Aceasta nu a lipsit de la nici o votare.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Aradului şi a judeţului: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte  aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

Rezultate alegeri locale 2012

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite