O firmă din Suedia vine la Alexandria să deschidă o afacere în domeniul informaticii  Se estimează că vor fi create 500 de locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Alexăndrenii au parte, din nou, de promisiuni legate de înfiinţarea unor noi locuri de muncă în reşedinţa de judeţ. Promisiunile vin de la vicepremierul Dragnea care susţine că a reuşit să convingă o firmă din Suedia să deschidă o ”afacere inteligentă” la Alexandria.

Teleormanul va fi vizitat, după ultimele promisiuni ale lui Liviu Dragnea, de o delegaţie de oameni de afaceri din Suedia. Plecat în Suedia cu treburi guvernamentale, Dragnea susţine că a profitat de ocazie pentru a face lobby în favoarea Alexandriei, oraşul său natal. 

”Urmează ca, în perioada următoare, să vină o delegaţie de oameni de afaceri în judeţ. Am fost în Suedia, zilele trecute, şi acolo m-am întâlnit cu presedintele Camerei de afaceri care are o afacere foarte  dezvoltată în informatică şi am convenit să deschidă o firmă serioasă chiar  la Alexandria care, în final, să aducă 500 de locuri de muncă, în special, pentru tineri care să se priceapă foarte bine la informatică. I-am spus că, în Alexandria, tinerii sunt foarte pricepuţi, ba câteodată chiar prea pricepuţi la informatică”, a declarat Dragnea, făcând aluzie la faptul că reşedinţa de judeţ este renumită pentru cazurile de infracţiuni informatice.

Potrivit vicepremierului a fost identificată deja locaţia unde afaceristul suedez ar putea dezvolta investiţia în Alexandria. Pentru început, graţie investitorului suedez, în Alexandria, vor fi create 100 de locuri de muncă. Prea multe detalii despre ce înseamnă firma de informatică, vicepremierul nu a dezvăluit, precizând doar că este vorba despre o ”afacere inteligentă şi foarte utilă”.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite