O firmă din Arad caută forţă de muncă în Teleorman. Se oferă salariu de 1667 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un salariu brut de 1667, cazare şi două mese pe zi. Aceasta este oferta pe care un angajator din Arad o face şomerilor teleormăneni aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Cu o rata a şomajului de peste 10% şi cu unele dintre cele mai mici venituri salariale medii din ţară, Teleormanul a devenit un judeţ în care angajatorii din alte zone caută forţă de muncă ieftină. O firmă din Arad oferă teleormănilor dispuşi să plece la muncă în celălalt capăt al ţării joburi de confecţioneri cablaje auto. Se oferă: salariu şi bonus de prezenţă (1667 lei brut), cazare, două mese pe zi, tichete de masă, spor de ore suplimentare şi de noapte, transport asigurat şi analize gratuite la angajare, transport asigurat acasă lunar. Teleormănenii pot afla relaţii suplimentare despre locurile de muncă oferite de angajatorul din Arad la numerele de telefon :0730.233.576 , 0758.048.583.

Nu este pentru prima dată când angajatorii din Arad recrutează forţă de muncă din Teleorman. În august 2015, o firmă din Arad a organizat în Teleorman preselecţie pentru ocuparea 250 de locuri de muncă.

 La interviurile organizate, anul trecut, în Alexandria şi Zimnicea au venit peste 800 de şomeri teleormăneni.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite