Nouă accidente de circulaţie cu 11 răniţi şi un mort pe şoselele din Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un autoturism al firmei de pază Valahia s-a lovit cu un Renault Laguna pe şoseaua de centura
Un autoturism al firmei de pază Valahia s-a lovit cu un Renault Laguna pe şoseaua de centura

Weekend-ul care s-a încheiat a fost unul cu ghinion pe şoselele din Teleorman. În doar două zile s-au produs nouă accidente de circulaţie soldate cu 11 răniţi şi o persoană decedată.

Weekend-ul trecut a fost unul agitat pentru poliţiştii de la Rutieră. Nu mai puţin de nouă accidente s-au produs în doar 48 de ore pe şoselele din Teleorman. Numărul total al persoanelor rănite s-a ridicat la 11. Un bărbat de 75 de ani şi-a pierdut viaţa,  sâmbătă, în urma unui accident petrecut pe o şosea din judeţ. 

Unul dintre accidente s-a produs pe şoseaua de centură a Alexandriei la intersecţia dintre Buzescu şi Mavrodin. În accident au fost implicate două autoturisme: o maşină care aparţine firmei de pază Valahia şi un Renault Laguna, cu numere de Bulgaria. Vinovat de producerea accidentului a fost şoferul de pe Logan care nu a oprit la indicatorul Stop. În urma coliziunii, a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare a ISU Teleorman pentru ca şoferul din Logan să fie scos afară din maşină. Grav rănit, el a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria. În Renault se afla un minor care a fost şi el rănit în urma impactului. 

Duminică, pe DN 51, în localitatea Ţigăneşti s-a produs un alt accident în care a fost implicat un autoturism şi o căruţă. O autoutilitară care traversa localitatea  a intrat în căruţă şi calul a murit în urma impactului.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite