VIDEO Alba Iulia is also Happy. Oameni de toate vârstele dansează pe melodia lui Pharrell Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Microbul fericirii“ a ajuns şi la Alba Iulia. Sub titlul „Alba Iulia is also Happy“, o echipă de tineri entuziaşti a realizat un videoclip pe melodia celebră a lui Pharrell Williams, în care oameni de toate vârstele îşi exprimă bucuria în diferite locuri din oraş.

Sala Unirii, Muzeul Naţional al Unirii, Poarta a II-a, a III-a şi a IV-a a Cetăţii, Piaţa Cetăţii, Obeliscul, Şanţurile Cetăţii, un autobuz sunt doar câteva dintre locurile unde circa 40 de oamenii „happy” au dat ce a fost mai bun din bucuria lor.

Videoclipul de aproape 4 minute reprezintă o veritabilă carte de vizită pentru un oraş transformat radical în ultimii ani prin investiţiile mari în infrastructura din Cetate. „Alba Iulia is also Happy“ a fost lansat miercuri, 19 februarie, după două zile de filmări şi alte două de montaj.

„Happy” piesa interpretată de Pharrell Williams pune şi Alba Iulia pe harta mondială a oraşelor care emană fericirea. 

Nebunia “Happy” a început în urmă cu trei luni când Pharrell Williams şi-a lansat videoclipul pentru melodia din coloana sonoră a filmului “Despicable Me2″ în care mai muţi oameni dansează şi se bucură de lucruri banale care se întâmplă pe stradă, acasă sau la magazin. După lansarea oficală a acestui clip, un regizor din Paris care a vrut să îşi promoveze oraşul prin oamenii şi pesajele sale. După ce marile capitale au preluat acestă idee, a sosit timpul ca şi Alba Iulia să arate că este “Happy”.

Realizatorul videoclipului este Romulus Oprişcan, care a fost ajutat de Anne-Marie Chelariu, Cosmin Călin, Andrei Dobra, Sorin Sabău şi Ovidiu Haţegan.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite