Reţinut de poliţişti după ce a ameninţat cu un cuţit clienţii unui local din Abrud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani din Abrud a fost reţinut de poliţişti pentru 24 ore după ce a ameninţat că incendiază un local. În urma cercetărilor poliţiştii au aflat că acesta ameninţase cu un cuţit mai mulţi clienţi ai aceluiaşi local.

La data de 18 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, s-au sesizat din oficiu faţă de Costel S., de 19 ani, domiciliat în oraşul Abrud, suspect în comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În sarcina acestuia poliţiştii au reţinut faptul că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 23.50, s-a deplasat pe o stradă din oraş, în faţa unui local public, având asupra sa o butelie cu G.P.L., a dat drumul la gaz, după care a ameninţat că incendiază localul.

Faţă de acesta s-a luat măsura conducerii la sediul Poliţiei Oraşului Abrud, iar în urma extinderii cercetărilor, s-a mai stabilit că suspectul, în noaptea de 17 spre 18 iunie a.c., având asupra sa un cuţit, a intrat în acelaşi local, unde a adresat ameninţări clienţilor, după care a ieşit în stradă, proferând injurii participanţilor la trafic, tulburând liniştea persoanelor care locuiesc în zonă şi provocând totodată indignarea cetăţenilor.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „portul fără drept al cuţitului“ şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite