Reacţia secretarului de stat care conducea un autoturism cu numere expirate: „Am primit maşina la schimb de la service. Voi da în judecată societatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Ignat dă vina pe service-ul care i-a dat maşina la schimb
Alin Ignat dă vina pe service-ul care i-a dat maşina la schimb

Surprins de poliţişti rutieri la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare expirate, secretarul de stat Alin Ignat reacţionează şi susţine că aparţine unui service şi a fost primită la schimb după ce şi-a lăsat maşina proprie pentru reparaţii.

Alin Ignat a fost identificat sâmbătă, în jurul orei 11.00, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 14B, lângă Blaj, cu plăcuţele de înmatriculare expirate din 22 ianuarie. ”Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat”, a comunicat IPJ Alba.

Azi, 1.02.2020, în cursul dimineţii, am avut programare pentru service la o reprezentanţă auto de prestigiu din Alba Iulia. Am predat maşina programată, primind în schimb, din partea firmei respective, un autoturism pe care să îl folosesc până la finalizarea service-ului la maşina predată. Pentru acest autoturism înlocuitor am încheiat un proces verbal de predare-primire.

La scurt timp, circulând spre municipiul Blaj, am fost oprit de un echipaj de poliţie care mi-a solicitat documentele maşinii. La prezentarea acestora, agenţii au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată de mai bine de o săptămână. Nu am avut nicio clipă cunoştinţă de acest fapt, am preluat maşina de bună-credinţă, mai ales că reprezentanţa auto respectivă este, repet, una de prestigiu în Alba Iulia. Agenţii nu mi-au comunicat să am vreo calitate în cadrul cercetării pe care o desfăşoară, contrar unor informaţii apărute ulterior în spaţiul public”, a scris Alin Ignat pe Facebook.

Acesta afirmă, în continuare, că îşi reproşează faptul că nu a verificat situaţia autoturismului respectiv, care, în opinia sa, se prezuma a fi în toţi parametrii legali pentru a fi folosit. ”Cred că în mod similar ar prezuma oricare alt client aflat în situaţia mea. Dar, se pare că în Romania de astăzi buna-credinţă nu e suficientă, suntem condamnaţi să fim circumspecţi şi lipsiţi de încredere la tot pasul. În perioada următoare, voi acţiona în instanţă societatea comercială care m-a pus în această situaţie”, a completat secretarul de stat.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite