Jurnalistă România TV, jefuită la Alba Iulia în timpul marşului organizat de AUR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurnalista în timpul unui interviu cu George Simion, la Alba Iulia. Foto captura Romania TV
Jurnalista în timpul unui interviu cu George Simion, la Alba Iulia. Foto captura Romania TV

O jurnalistă de la postul România TV a fost prădată de hoţi, la Alba Iulia, în timp ce transmitea de la marşul organizat de AUR.

În mulţime, jurnalista Iulia Blondea a rămas fără portofelul în care avea acte, dar şi bani, după ce cineva i-a deschis ghiozdanul pe care îl avea în spate.

Jurnalistă România TV, Iulia Blondea, transmitea, miercuri, de la „Marşul Unirii”, un eveniment organizat de partidul AUR de Ziua Naţională la Alba Iulia, în momentul în care a fost jefuită.

„În timp ce mă aflam la marşul organizat în centrul oraşului Alba Iulia, cineva mi-a deschis rucsacul, a deschis fermoarul, mi-a furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permis de conducere, cartea de identitate, extrem de multe documente, precum şi o sumă de bani.

Am sesizat Poliţia. A fost dată o declaraţie. Am depus o plângere şi s-a constituit un dosar penal de către poliţiştii din Alba Iulia pentru furt. Deocamdată, este un dosar penal cu autor necunoscut. Oamenii legii mi-au spus că vor face verificări”, a declarat jurnalista la postul România TV.

Aproape 2.000 de persoane au participat la marşul organizat marţi dimineaţă la Alba Iulia de AUR.

Vă mai recomandăm:

 

Eroul necunoscut al Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Ofiţerul care a asigurat protecţia celor 100.000 de participanţi

 

Casă pentru o familie cu nouă copii din Alba Iulia construită cu sprijinul unui fost revoluţionar VIDEO

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite